V

Visman edustaja

Visma

Visma Community uudella ilmeellä ja sisällöllä on nyt julkaistu!

29-11-2023 3:43 pm tekijä Visman edustaja

Alkuperäinen julkaisu tehty 16.09.2017, viimeisin päivitys tehty 16.09.2017.

Visma Communitysta on tullut tärkeä osa monen asiakkaamme arkea ohjelmistojemme parissa. Haluamme kehittää moderneja itsepalvelukanavia ja tärkeiden asioiden keskitettyä tiedonsaantia vastaamaan nykyajan asiakastarpeita.

 

Uusi Community julkaistaan ensin seuraaville tuotelinjoille: Visma Fivaldi, Visma Business, Visma Payroll, Visma.net Expense ja Visma.net ERP.

 

Visma Communityn tärkeimmät uudistukset:

  • Avoimuus: Sivusto on kaikille avoin, useimmat toiminnot ovat kaikkien käytössä ilman kirjautumista
  • Löydettävyys: Löydät kaiken hyödyllisen saman sivuston alta, kuten asiakastukifoorumit, käyttövinkit, ajankohtaiset tuotetiedotteet, ohjelmisto-oppaat, häiriötiedotteet sekä toiminnot, jotka mahdollistavat käyttäjien välisen keskustelun ja vuorovaikutteisen tiedonjakamisen
  • Muokattavuus: Voit itse määritellä, mistä sisällöistä haluat sähköpostiisi ilmoituksen - esim. uusien sisältöjen ilmestyessä sivustolle
  • Yhteisöllisyys: Kysy, jaa tietoa, kommentoi ja peukuta sisältöjä yhdessä muiden käyttäjien kanssa

Miten käytän uutta Communitya?

Löydät sivuston jatkossa osoitteesta community.visma.com sekä suoraan useimpien ohjelmistojemme etuvalikosta! Sivuston käyttö on hyvin yksinkertaista, mutta järjestämme kaikille asiakkaille mahdollisuuden osallistua esittelywebinaariin, jossa kerrotaan uudistuvan palvelun ominaisuuksista ja käyttötavoista. Esittelywebinaari pidetään 4.10. klo 9-10. Ilmoittaudu webinaariin tästä »

 

Voit myös tutustu sovellustuen kokoamaan digitaaliseen ohjeeseen jo etukäteen! Uusi ulkoasu ja ominaisuudet paljastuvat tästä »

Miten kirjaudun sivustolle?

Useimmat Visma Communityn toiminnoista ovat käytössä ilman kirjautumista, mutta mikäli haluat osallistua keskusteluihin ja ladata sisältöjä, tulee sinun kirjautua sisään samalla sähköpostiosoitteella kuin jota käytät muutoinkin asioidessasi Visman kanssa.

Kirjautuminen sivustolle, mikäli käytössäsi on Visma.net -palveluja:

Uuteen Visma Communityyn kirjaudutaan saman kirjautusmissivun kautta kuin Visma.net -palveluihinkin. Mikäli käytössäsi on siis jokin alla olevista Visma.net -palveluista, kirjaudut uuteen Visma Communityyn samalla käyttäjätunnuksella (sähköpostiosoitteesi) ja salasanalla kuin tälläkin hetkellä:

  • Visma.net ERP
  • Visma.net Expense
  • Visma.net Approval
  • Visma.net Payroll
  • Visma.net AutoPay
  • Visma.net Autoreport
Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin