V

Visman edustaja

Visma

AutoPayn uudet ominaisuudet, ohjeet ja 2022 hinnasto julkaistu

29-11-2023 3:45 pm tekijä Visman edustaja

Alkuperäinen julkaisu tehty 30.11.2021, viimeisin päivitys tehty 30.11.2021.

Olemme lisänneet AutoPayhin uuden tapahtumatason näkymän ja pääkäyttäjälle parannuksia useiden yritysten hallinnointiin. Lisäksi AutoPayn käyttöönoton ohjeet on päivitetty. Tutustuthan myös 1.1.2022 voimaan tulevaan hinnastoon.

Uudet ominaisuudet

AutoPayn Hyväksyntään on lisätty mahdollisuus vaihtaa näkymää maksueräpohjaisesta näkymästä tapahtumanäkymään. Näin maksuerien sisältämiä yksittäisiä maksuja pääsee hallinnoimaan ja katselemaan aiempaa helpommin. Maksuerä- ja tapahtumanäkymän välillä voi navigoida oikean yläreunan “Tapahtumanäkymä” -valinnalla.

 

Pääkäyttäjille ja tilisopimusten hallinnoijille on myös toteutettu toivottu käytettävyysparannus, kun Tilisopimukset-näkymään on lisätty mahdollisuus tarkastella kaikkien käyttäjän hallinnoimien yritysten tilisopimuksia samassa näkymässä. Eri näkymien välillä voi navigoida oikean yläreunan “Kaikkien yritysten tilisopimukset”-valinnalla.

 

Tulemme julkaisemaan AutoPayhin lähiaikoina uusia maksamiseen ja turvallisuuteen liittyviä ominaisuuksia lisäämällä suomalaisten pankkitunnusten käyttämisen maksujen kaksivaiheisessa vahvistamisessa sekä ulkoisten maksuaineistojen lataamisen ja hyväksymisen pankkitunnuksia hyödyntäen.

Uusitut käyttöönoton ohjeet

AutoPayn käyttöönoton ohjeet on myös uudistettu. Löydät ohjeista mm. kaikkien AutoPayn tukemien Suomessa toimivien pankkien käyttöönoton ohjeistukset sekä maksujen kaksivaiheisen vahvistamisen käyttöönoton ohjeet. Pääset uusiin ohjeisiin klikkaamalla tästä tai menemällä osoitteeseen ohjeet.visma.fi

AutoPayn 2022 hinnasto

AutoPayn 1.1.2022 voimaan astuva hinnasto on julkaistu Communityn “Lataa materiaaleja” -osiossa (vaatii sisäänkirjautumisen).

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin