V

Visman edustaja

Visma

Visma Payroll -päivitys 2.8.2022

29-11-2023 3:45 pm tekijä Visman edustaja

Alkuperäinen julkaisu tehty 02.08.2022, viimeisin päivitys tehty 02.08.2022.

Payrollin elokuun päivitys julkaistaan tiistaina 2.8.2022.

 

Päivitystiedotteessa kerrotaan elokuun 2022 ohjelmaversion uusista ja muuttuneista toiminnoista sekä korjatuista ongelmista. Päivitystiedote on hyvä lukea läpi, jotta voit tutustua tehtyihin muutoksiin ennen uuden version käyttöä.

 

Päivitys julkaistaan tiistai-illan aikana noin kello 22 alkaen ja aiheuttaa lyhyen käyttökatkon palveluun.

 

Päivityksen tärkeimmät sisällöt on kuvattu alla, ja koko päivitystiedotteen voit lukea ohjesivustolla: Payrollin päivitystiedote 8/2022.

 

  • Olemme kehittämässä Payrollia entistäkin käyttäjäystävällisemmäksi ja tietoturvallisemmaksi. Et enää pääse Sääntöeditoriin tai voi muokata kaavoja. Jos tarvitset muutoksia kaavoihin, ota yhteyttä Payrollin tuotetukeen. Muutos selkeyttää Payrollin toimintaa, sillä Sääntöeditori on vähän käytetty ja monimutkainen toiminto.
  • Voit määrittää Palkkalajien tilastojen ikärajoja usealle palkkalajille kerrallaan. Tämä helpottaa mm. 1.8.2022 voimaan tulleen työttömyysvakuutusmaksun alaikärajan päivittämistä.
  • Voit rajata Henkilölistaa ja hakea ja valita henkilöitä eri kriteereillä.

Lisäksi Payrolliin on tehty korjauksia mm. Poissaolopalkkalajit-sivulle, Palkkalajien raportille sekä Perityt ay-maksut -raportilta ladattavaan tiedostoon.

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin