Jarno Hakulinen

Visma

Payrollin Communityn käyttö

19-12-2023 4:20 pm tekijä Jarno Hakulinen

Tervetuloa Payrollin Communityyn! Täällä voit lukea Payrollin uutisia ja häiriötiedotteita, saada tietoa Payrollin käytöstä käyttövinkeistä sekä kysyä kysymyksiä Payrollin asiantuntijoilta ja keskustella muiden Payrollin käyttäjien kanssa keskustelut-osiossa!

Voit aloittaa uusia keskusteluja vain keskustelut-osiossa. Voit kuitenkin kommentoida viestejä kaikissa osioissa. Joitain viestejä on lukittu, jolloin niitä ei pysty kommentoimaan.

Sinun pitää kirjautua tukisivuille, että voit kirjoittaa uusia viestejä tai kommentoida viestejä. Lue ohjeet tukisivuille rekisteröitymiseen ja kirjautumiseen. Kirjautuneena voit myös tilata sähköpostimuistutuksen eri osioihin (esimerkiksi häiriötiedotteisiin) tulevista viesteistä tai tiettyyn viestiin tulevista kommenteista.


HUOMAA, että Payrollin Communityn viestit ovat julkisia, joten älä kirjoita tai lataa Communityyn mitään yksityistietojasi tai yrityksesi tietoja sisältävää. UUDEN VIESTIN KIRJOITTAMINEN


  1. Napsauta ikkunan oikeassa yläkulmassa olevaa ALOITA UUSI KESKUSTELU -painiketta.
  2. Kirjoita viestin otsikko ja varsinainen viesti. Voit käyttää muotoiluja viestikentässä. Voit myös luoda linkkejä ja tuoda viestikenttään kuvia ja videoita.
  3. Voit liittää tiedostoja viestiisi napsauttamalla Liitä tiedosto -painiketta. Muut käyttäjät tai Payrollin asiantuntijat voivat ladata tiedoston omalle koneelleen viestistä.
  4. Kun viesti on valmis, valitse En ole robotti -valintaruutu ja julkaise viesti communityyn napsauttamalla Tallenna-painiketta.


VIESTIIN KOMMENTOIMINEN


  1. Etsi haluamasi viesti Payrollin communitystä ja avaa se napsauttamalla sen otsikkoa.
  2. Napsauta Paina tästä lisätäksesi kommentin -kenttää.
  3. Kirjoita vastauksesi tekstikenttään. Voit käyttää muotoiluja ja lisätä linkkejä tai kuvia.
  4. Voit liittää tiedostoja vastaukseesi napsauttamalla Liitä tiedosto -painiketta. Muut käyttäjät tai Payrollin asiantuntijat voivat ladata tiedoston omalle koneelleen viestistä.
  5. Kun vastauksesi on valmis, julkaise vastaus napsauttamalla Lähetä kommentti -painiketta.


OSIOIDEN JA VIESTIEN SEURAAMINEN


Kun olet kirjautunut tukisivuille, voit seurata Communityn osioita tai yksittäisiä viestejä. Silloin saat sähköpostiviestin aina, kun seuraamaasi osioon tulee uusi viesti tai seuraamaasi viestiin tulee uusi kommentti.


Voit seurata Communityn osiota siirtymällä haluamaasi osioon ja napsauttamalla Seuraa-painiketta.


Voit seurata yksittäistä viestiä avaamalla kyseisen viestin ja napsauttamalla viestin yläreunassa Seuraa-painiketta.

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin