A

Aki Kauppinen

Visma

Visma Payroll poistuu käytöstä 31.3.2025 - jatkossa palkanlaskenta hoituu joko Netvisorilla tai Fivaldilla

15-02-2024 3:00 pm tekijä Aki Kauppinen

Visma haluaa tarjota asiakkailleen parasta mahdollista palvelua tuotteilla, jotka tukevat kasvua ja menestystä. 


Käyttämänne Visma Payroll poistuu käytöstä ja tuki sekä ylläpito päättyvät 31.3.2025. Jatkossa tulemme keskittymään entistä vahvemmin Fivaldin ja Netvisorin taloushallinnon ja palkanlaskennan ohjelmistojen kehittämiseen.


Jotta palkanlaskenta olisi teille sujuvaa myös jatkossa, olemme tehneet teille valmiin suunnitelman, jolla saatte siirrettyä palkanlaskennan Visma Payrollista valintanne mukaan Fivaldin tai Netvisorin palkkoihin. Asiantuntijamme tulevat olemaan teihin yhteydessä huhtikuun loppuun mennessä ja keskustelevat siirrosta ja vaihtoehdoista kanssanne tarkemmin. Voitte myös olla suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme. 


Siirto tulee olemaan teille varsin vaivatonta: konsulttimme antavat teille tukea prosessin aikana ja suurin osa tiedoista siirtyy ohjelmistosta toiseen rajapintojen ja siirtotiedostojen avulla. Lisäksi tulette saamaan käyttöönne kattavan ohjeiston ja pääsyn hyödyllisiin webinaareihin.  Jos teillä on käytössänne räätälöityjä ratkaisuja, siirtyminen saattaa edellyttää työtä hieman enemmän. 


Jos teette siirron vuoden 2024 aikana, tarjoamme teille koulutuspaketin veloituksetta sujuvoittamaan käyttöönottoa. 

Palkat + taloushallinto = Voittava kombo


Tarjoamme Netvisor Palkat käyttöön ottaneille asiakkaille huikean edun Netvisor taloushallinnosta. Jos otatte Netvisor Taloushallinnon käyttöön 6kk sisällä palkkojen käyttöön ottamisesta saatte käyttöönottokoulutuksen veloituksetta. Kysy lisää myynnistä. Yhteystiedot


Tilitoimistot

aoteam.netvisor@visma.com

fivaldikumppani@visma.com


Muut asiakkaat:

paula.salmela@visma.com