Tarjoamme sinulle monipuolista tukea Payrollin käyttöön. Voit lukea ohjeita Payrollin käyttöön ohjesivustoltamme, keskustella Payrollin käytöstä ja lukea Payrollin uutisia Payrollin Communityssä sekä saada tietoa Payrollin uusimmista toiminnallisuuksista päivitystiedotteista.

Jos et saa vastausta ongelmaasi itsepalvelukanavistamme, voit jättää meille tukipyynnön lähettämällä viestin osoitteeseen tuki.payroll@visma.com.

Voit myös soittaa takaisinsoittopalveluumme arkisin klo 8–16: 010 505 8461 (mpm./pvm.) 

Payroll Community -käyttäjäyhteisö

Suositusta käyttäjäyhteisöstä löydät asiakastuen ja ajankohtaiset tiedotteet. Käyttäjäyhteisö on avoin kaikille ja se on hyödynnettävissäsi ympäri vuorokauden. Rekisteröityneet käyttäjät voivat kysyä ja vastata muiden käyttäjien kysymyksiin sekä tilata aihealueiden koosteet suoraan sähköpostiin. Tutustu Payrollin Communityyn tarkemmin täältä.

Tärkeimmät vinkit Payrollin Communityssä

Käyttöohjeet ja päivitystiedotteet

Löydät ohjeita Payrollin käyttämiseen sekä Payrollin sisältä napsauttamalla kysymysmerkkipainiketta yläpalkissa että Ohjesivustoltamme ohjeet.visma.fi. Molemmilla tavoilla pääset lukemaan samoja käyttöohjeita.

Saat tiedon Payrollin uusimmista toiminnallisuuksista lukemalla päivitystiedotteita samoin kuin käyttöohjeitakin joko Payrollin sisältä napsauttamalla kysymysmerkkipainiketta yläpalkissa tai Ohjesivustoltamme ohjeet.visma.fi.

 Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.